Категории

Продукти на "AirFree"

Подреди по:

Историята на AirFree е наистина уникална и необикновенна. Технологията на уреда е създадена благодарение на иновативното и креативно мислене на португалски бизнесмен, в стремежа си да намери ефективен начин да помогне на своя син да се пребори с ежедневните алергични пристъпи.

Първият прототип на въздухопречиствател AirFree е разработен на принципа на естествената конвекция на въздуха като алергените на въздуха се унищожават при висока температура. След успешно проведени тестове в микробиологични лаборатории в Португалия и най-вече видимите резултати постигнати при детето, идеята за производство и разпространение на уреда се заражда. Идея водена от силното желание да се помогне на повече хора страдащи от този вид заболявания и да им се осигури възможност да се радват на живот без пристъпи причинени от астма и алергии.

През 2004 след леки подобрения и обновен дизайн, AirFree се появява на пазара. Иновативната марка е на път да покори световните пазари. От тогава, AirFree продължава да расте, произвеждайки разнообразие от модели въздухопречистватели.