Категории
Заключване за врати и прозорци Reer 70060, 3 броя
Заключване за врати и прозорци Reer 70060, 3 броя, снимка 1Заключване за врати и прозорци Reer 70060, 3 броя, снимка 2Заключване за врати и прозорци Reer 70060, 3 броя, снимка 3Заключване за врати и прозорци Reer 70060, 3 броя, снимка 4Заключване за врати и прозорци Reer 70060, 3 броя, снимка 5Заключване за врати и прозорци Reer 70060, 3 броя, снимка 6Заключване за врати и прозорци Reer 70060, 3 броя, снимка 7

Заключване за врати и прозорци Reer 70060, 3 броя


Все още няма оценка

Арт. №: 70060
Марка: Reerцена: лв.  количество

VipBebe.net не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката!
В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!Лесен монтаж и отстраняване без остатъци

Без пробиване, завинтване или залепване

Съдържание: 3 бр


Предпазва децата от падания на прозореца

 

С новото устройство за защита на прозореца „WinLock“ на REER децата дори не рискуват да отворят прозорец сами. Нито се завинтва, нито се залепва, но се фиксира между дръжката и рамката в няколко прости стъпки.

Сертификат SLG

 

Две независими движения пречат на децата да отворят ключалката: чрез натискане на ключалката за заключване и едновременно завъртане на дръжката на прозореца, предпазното устройство може да се отключи. Устройството за заключване на прозорци е удостоено с тестовия знак „тестван за деца“ от института за тестване и сертифициране SLG. 

Лесно сглобяване и разглобяване

 

Практична система, без пробиване или залепване. Устройството за заключване на прозорците и балконските врати е не само лесно за управление, но и лесно инсталиране - без пробиване или залепване. Той може да се вкара между дръжката и рамката на прозореца или балконската врата с няколко лесни стъпки и да се отстрани, ако е необходимо, без да оставя остатъци.

Практично за употреба

Работата със сертифицираното устройство за заключване на вреати и прозорци е много лесна за възрастни. Първо страничният плъзгач се натиска докрай. Сега дръжката може да се премести и плъзгачът да се освободи. Когато се достигне желаната позиция, тя се заключва автоматично.

Може да се интегрира ненатрапчиво във всяка жизнена среда

 

Благодарение на компактните си размери и тънък дизайн, заключващото устройство за прозорци се влива незабележимо и хармонично във вашия хол

Информация за продукта:

Без пробиване, завинтване или залепване

Използваем и като заключване на балконска врата

Притежава сертификат SLG

3 броя в опаковка« назад