Категории
Играчки Фрьобел - Дърво на сезоните
Играчки Фрьобел - Дърво на сезоните, снимка 1Играчки Фрьобел - Дърво на сезоните, снимка 2Играчки Фрьобел - Дърво на сезоните, снимка 3Играчки Фрьобел - Дърво на сезоните, снимка 4Играчки Фрьобел - Дърво на сезоните, снимка 5Играчки Фрьобел - Дърво на сезоните, снимка 6Играчки Фрьобел - Дърво на сезоните, снимка 7Играчки Фрьобел - Дърво на сезоните, снимка 8

Играчки Фрьобел - Дърво на сезоните


Все още няма оценка

Арт. №: 379242
Марка: Habaцена: лв.  количество
3.90 Лв доставка

VipBebe.net не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката!
В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!Дървен образовател пъзел от от немската серия образователни играчки „Даровете на Фрьобел“. Детския пъзел е силно стимулиращ, създава възможности за дискусия за това как природата се променя през сезоните, за опознаване на геометричните фигури - кръгове, квадрати и триъгълници, докосване до разбиране за естетика и геометрия, помага да се развият фините двигателни умения, координацията между око-ръка, сортирането по цветове, формата и темата.

Природата играе ключова роля в педагогиката на Фридрих Фрьобел. Това дървено сезонно дърво е фантастичен начин да представите променящите се сезони. Приставките и декорациите имат прости, но привлекателни геометрични форми, които могат да бъдат съотнесени към сезоните и прикрепени към дървото. Това може да вдъхнови дискусии и възможности да научите нето повече за сезоните, естествените и геометричните фигури.

Съдържание:

1 несглобено дърво (около 35,5 х 28 см),

12 кръгли декорации,

6 приставки (2 кръга, квадратчета и триъгълници)

Възраст: 3+ години

Материал: дърво

Повече за играчките: „Даровете на Фрьобел“ - полезно и актуално за децата в наше време

Кой е Фридрих Фрьобел?:  През 1840 г.основава първата детска градина, той поставя основите на новаторска концепция за образование в ранна детска възраст.

Играчките „Даровете на Фрьобел“ са прости и изискани едновременно.

Играчките „Даровете на Фрьобел“ стимулират творческото мислене у децата, спомагат за развиване на умения за саморегулация и лична отговорност, както и от способността да работят заедно.

Какво можем да научим от Фридрих Фрьобел?: Погледнете отблизо от какво се интересуват децата, намалете предлаганото, преминете от простото към сложното, придружете заниманието сговор, дайте на детето правилните думи и играйте заедно!

Идея на Даровете на Фрьобел: Да се създадат многобройни и разнообразни форми, количества и модели в 3-те категории на Froebel: форми на красота, форми на живот и форми на знание

Децата днес израстват в технически, автоматизиран и дигитализиран свят.Да направиш децата годни за бъдещето означава да ги стимулираш, насърчаваш и укрепваш по подходящия начин. В частност във все по-дигитализирания свят е важно децата да разберат естествения си (околен) свят и неговите закони със собствените си ръце. Това е единственият начин да опознаят себе си във всичките му аспекти и да се развият психически, физически и емоционално.                                                                 

Преоткрийте идеите на Фрьобел с играчките ХАБА и ги адаптирайте към днешния ден!

Детската образователна играчка е от серията „Haba education” на немския производител ХАБА, който е над 80 години на световния пазар и предлага на своите клиенти образователни продукти за деца. Цялостното развитие на деца на възраст между 0 и 8 години е основната цел на ХАБА Германия.

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

Тегло на пратката Цена до офис на Еконт / Спиди Цена до адрес на клиента
0-5 кг. 3.90 лв. 3.90 лв.
5-10 кг. 9.90 лв. 14.90 лв.
10-15 кг. 15.90 лв. 19.90 лв.
15-20 кг. 19.90 лв. 23.90 лв.
20-30 кг. 23.90 лв. 25.90 лв.
30-40 кг. 25.90 лв. 29.90 лв.
40-50 кг. 32.90 лв. 35.90 лв.
над 50 кг. 35.90 лв. 39.90 лв.

БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки на стойност над 200 лв. и тегло на пратката до 5 кг.

Предлагаме доплащане за експресна доставка, в рамките на следващия работен ден, в размер на 2 лв. (за поръчки направени до 12:00 часа)


СРОК НА ДОСТАВКА

Поръчки, направени до 15:00 часа се обработват в същия ден (важи за работни дни).
Поръчки, направени след 15:00 часа или по време на официални празници и неработни дни се обработват на следващия работен ден.

След направена поръчка следете редовно e-mail адресът си. При успешна поръчка ще получите потвърдителен e-mail със съдържанието на поръчката си и адресът, на който ще бъде изпратена.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

1. Сумата се заплаща на куриера при получаване на доставката в брой.
2. Сумата се заплаща с банков превод. Срокът на доставката започва да тече след получаване на превода.

Банка: Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG63FINV91501016261396
BIC: FINVBGSF
В полза на: ПИКСИ М ЕООД

При валутни преводи всички разходи по преводът са за сметка на подателят.Последно добавени продукти в същата категория« назад