Категории
Играчки Фрьобел - Стикери за стъкло Сезонно дърво HEd
Играчки Фрьобел - Стикери за стъкло Сезонно дърво HEd, снимка 1Играчки Фрьобел - Стикери за стъкло Сезонно дърво HEd, снимка 2Играчки Фрьобел - Стикери за стъкло Сезонно дърво HEd, снимка 3

Играчки Фрьобел - Стикери за стъкло Сезонно дърво HEd


Все още няма оценка

Арт. №: 341257
Марка: Habaцена: лв.  количество

VipBebe.net не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката!
В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!Стикерите за стъкло са от немската серия образователни играчки „Даровете на Фрьобел“. Стикерите са силно стимулираща игра, която създава възможности за дискусия за това как природата се променя през сезоните, за опознаване на геометричните фигури - кръгове, квадрати и триъгълници, докосване до разбиране за естетика и геометрия, помага да се развият фините двигателни умения, координацията между око-ръка, сортирането по цветове, формата и темата.

Природата играе ключова роля в педагогиката на Фридрих Фрьобел.  Чрез тези образователни стикери децата могат да си представя променящите се сезони.

Снимка на прозорец за цялата година! Сезонното дърво се променя, заедно с природата и предлага доста гледка през пролетта, лятото, есента и зимата. Просто отделете ствола на дървото и го залепете на прозореца. В зависимост от сезона кръговете, полукръговете и триъгълниците се отделят и изрязват и украсяват като листа, цветя, ябълки или снежинки около клоните. Формите се залепват от двете страни на всички гладки повърхности и са устойчиви дори и при многократна употреба.

Съдържание: за 1 дърво, 12 прозрачни лепилни филма в 10 цвята.

Размери: основа на ствола на дървото 44,6 х 33 см. Ниво на трудност: лесно.

Възраст: 5+ години

Повече за играчките: „Даровете на Фрьобел“ - полезно и актуално за децата в наше време

Кой е Фридрих Фрьобел?:  През 1840 г.основава първата детска градина, той поставя основите на новаторска концепция за образование в ранна детска възраст.

Играчките „Даровете на Фрьобел“ са прости и изискани едновременно.

Играчките „Даровете на Фрьобел“ стимулират творческото мислене у децата, спомагат за развиване на умения за саморегулация и лична отговорност, както и от способността да работят заедно.

Какво можем да научим от Фридрих Фрьобел?: Погледнете отблизо от какво се интересуват децата, намалете предлаганото, преминете от простото към сложното, придружете заниманието сговор, дайте на детето правилните думи и играйте заедно!

Идея на Даровете на Фрьобел: Да се създадат многобройни и разнообразни форми, количества и модели в 3-те категории на Froebel: форми на красота, форми на живот и форми на знание

Децата днес израстват в технически, автоматизиран и дигитализиран свят.Да направиш децата годни за бъдещето означава да ги стимулираш, насърчаваш и укрепваш по подходящия начин. В частност във все по-дигитализирания свят е важно децата да разберат естествения си (околен) свят и неговите закони със собствените си ръце. Това е единственият начин да опознаят себе си във всичките му аспекти и да се развият психически, физически и емоционално.                                                                 

Преоткрийте идеите на Фрьобел с играчките ХАБА и ги адаптирайте към днешния ден!

Детската образователна играчка е от серията „Haba education” на немския производител ХАБА, който е над 80 години на световния пазар и предлага на своите клиенти образователни продукти за деца. Цялостното развитие на деца на възраст между 0 и 8 години е основната цел на ХАБА Германия.

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

Тегло на пратката Цена до офис на Еконт / Спиди Цена до адрес на клиента
0-5 кг. 3.90 лв. 3.90 лв.
5-10 кг. 9.90 лв. 14.90 лв.
10-15 кг. 15.90 лв. 19.90 лв.
15-20 кг. 19.90 лв. 23.90 лв.
20-30 кг. 23.90 лв. 25.90 лв.
30-40 кг. 25.90 лв. 29.90 лв.
40-50 кг. 32.90 лв. 35.90 лв.
над 50 кг. 35.90 лв. 39.90 лв.

Предлагаме доплащане за експресна доставка, в рамките на следващия работен ден, в размер на 2 лв. (за поръчки направени до 12:00 часа)


СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът за достаква е до 2-3 работни дни след обработка на поръчката Поръчки, направени до 15:00 часа се обработват в същия ден (важи за работни дни).
Поръчки, направени след 15:00 часа или по време на официални празници и неработни дни се обработват на следващия работен ден.

След направена поръчка следете редовно e-mail адресът си. При успешна поръчка ще получите потвърдителен e-mail със съдържанието на поръчката си и адресът, на който ще бъде изпратена.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

1. Сумата се заплаща на куриера при получаване на доставката в брой.
2. Сумата се заплаща с банков превод. Срокът на доставката започва да тече след получаване на превода.

Банка: Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG63FINV91501016261396
BIC: FINVBGSF
В полза на: ПИКСИ М ЕООД

При валутни преводи всички разходи по преводът са за сметка на подателят.Последно добавени продукти в същата категория« назад