Категории
Карти за съпричастност, Емпатия HEd
Карти за съпричастност, Емпатия HEd, снимка 1Карти за съпричастност, Емпатия HEd, снимка 2

Карти за съпричастност, Емпатия HEd


Все още няма оценка

Арт. №: 350766
Марка: Habaцена: лв.  количество

VipBebe.net не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката!
В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!ОБРАЗОВАТЕЛНАТА ИГРА С КАРТИ ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ от серията HABA EDUCATION (Хаба Образование) Е ПРИДРУЖЕНА С ИНСТРУКЦИИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, с идеи за игри, които да подпомагат развиването на емоционална компетентност и съпричастност, както и адекватно позитивно социално поведение при децата.  Образователната игра с карти за съричастност „Емпатия“ помага на децата да идентифицират и назоват емоциите, да разбират различните емоции в дадена ситуация и да развият съпричастност, комуникативни умения, креативност и обогатявавяне на своя речников запас. Силно стимулираща игра с няколко нива на трудност, помага на децата да научат жестовете на лицето и езика на тялото. 

Немската игра съдържа 10 пула с лица в различни емоционални изражения и 2 тестета с по 30 броя карти във всяко. Първото тесте е от карти, визуализиращи лесно разпознаваеми чувства (радост, изненада, гняв, тъга, страх, отвращение, гордост, срам, самодоволство и ревност). Второто тесте е от карти, пресъздаващи по-трудни за идентифициране емоционални състояния. Играейки, децата научават не само за собствените си емоции, но също така научават, че хората в една и съща ситуация могат да се чувстват по различен начин.

Играейки тази игра, децата почти винаги се стараят да анализират дадена ситуация от различни гледни точки, опитват се да поставят себе си на мястото на другия човек и да не прибързват със заключенията! Това е урок, които ще е много полезен занапред в живота им.

ИНСТРУКЦИЯТА СЪДЪРЖА 3 ИГРИ + СЪСТЕЗАТЕЛЕН ВАРИАНТ за 2-3 играчи

"Емоционалната интелигентност е нещо много ценно за всеки човек, независимо на колко години е!”  Колкото по-рано, толкова по-добре! Ако в детската си възраст, човек съумее да разпознава емоциите си и да се опитва да ги насочва  в положителна насока, то той ще израсне като уравновесен и достоен човек за обществото и родината, в която живее! Пред него ще се отворят много възможности и хоризонти в бъдеще!

Възраст: 4+ години

Съдържание: 60 ламинирани карти (18 х 13 см) с лица и отговори на гърба, 10 дървени чипа (диам. 5 см), показващи 10 различни емоции (лица), превод на иpинструкцията на български език

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71

 

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

Тегло на пратката Цена до офис на Еконт / Спиди Цена до адрес на клиента
0-5 кг. 3.90 лв. 3.90 лв.
5-10 кг. 9.90 лв. 14.90 лв.
10-15 кг. 15.90 лв. 19.90 лв.
15-20 кг. 19.90 лв. 23.90 лв.
20-30 кг. 23.90 лв. 25.90 лв.
30-40 кг. 25.90 лв. 29.90 лв.
40-50 кг. 32.90 лв. 35.90 лв.
над 50 кг. 35.90 лв. 39.90 лв.

Предлагаме доплащане за експресна доставка, в рамките на следващия работен ден, в размер на 2 лв. (за поръчки направени до 12:00 часа)


СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът за достаква е до 2-3 работни дни след обработка на поръчката Поръчки, направени до 15:00 часа се обработват в същия ден (важи за работни дни).
Поръчки, направени след 15:00 часа или по време на официални празници и неработни дни се обработват на следващия работен ден.

След направена поръчка следете редовно e-mail адресът си. При успешна поръчка ще получите потвърдителен e-mail със съдържанието на поръчката си и адресът, на който ще бъде изпратена.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

1. Сумата се заплаща на куриера при получаване на доставката в брой.
2. Сумата се заплаща с банков превод. Срокът на доставката започва да тече след получаване на превода.

Банка: Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG63FINV91501016261396
BIC: FINVBGSF
В полза на: ПИКСИ М ЕООД

При валутни преводи всички разходи по преводът са за сметка на подателят.Последно добавени продукти в същата категория« назад