Категории
Лампа за кърмене Reer Mummy&Me
Лампа за кърмене Reer Mummy&Me, снимка 1Лампа за кърмене Reer Mummy&Me, снимка 2Лампа за кърмене Reer Mummy&Me, снимка 3Лампа за кърмене Reer Mummy&Me, снимка 4Лампа за кърмене Reer Mummy&Me, снимка 5Лампа за кърмене Reer Mummy&Me, снимка 6

Лампа за кърмене Reer Mummy&Me


Все още няма оценка

Арт. №: 52010
Марка: ReerИзчерпана наличност!Осигурява ориентация през нощта

Жълтите светодиоди осигуряват мека светлина за дрямка

Две избираеми нива на яркост

Гъвкава, прецизно позиционирана гъша шия

2в1 изключително голям клипс за гъвкаво закрепване или позициониране

 


Мека приятна светлина за успокояваща атмосфера

Ако бебето огладнее през нощта, често се налага да запалите лампа, за да се ориентирате в тъмното, за да приготвите го за кърмене. Доста често, така и майката и бебето се разсънват.

Светодиодната лампа за кърмене Mummy&Me от REER е идеалният източник на светлина за кърмене през нощта. Защото предпазва уморените очи на родителите и осигурява достатъчно светлина, за да осигури ориентация в тъмното.

 

Може да се използва гъвкаво

Независимо дали като неподвижна светлина, като лампа за четене на приказки преди лягане или като ориентираща светлина по пътя към детската стая - Mummy&Me има широка гама от приложения. Благодарение на регулируемата осветеност, тя не само осветява пътя ви в тъмното, но също така осигурява достатъчно светлина за смяна на пелената през нощта, без да се налага да включвате основното осветление. Това поддържа детето ви в „полузаспало състояние“.

 

За захващане или паркиране

С монтажната щипка 2в1, неподвижната светлина може да се използва както свободно стояща, така и закачена и намира място точно там, където е необходимо.

Голямата основа от долната страна на скобата позволява безопасно поставяне на плоски повърхности. Ако наблизо няма подходящо място, неподвижната светлина може да бъде прикрепена към рафто или плот със скобата. Големият ъгъл на отваряне я прави детска игра за закрепване към по-широки мебели и маси за повиване.

 

Индивидуално адаптивни към вашите нужди

Със своята жълта топла светлина създава меко осветление в тъмното. Идеална за чувствителни детски очи и уморени очи на родителите. За да адаптирате светлината точно към вашите нужди, неподвижната лампа Mummy&Me е оборудвана с два светодиода за различни нива на яркост. С простата работа с един бутон можете да зададете желаната яркост индивидуално според настроението, нуждите и ситуацията.

 

Запалете точно там, където имате нужда!

благодарение на гъвкаво регулируемата гъша врата

Гъвкавата шия позволява прецизно регулиране на светлинния поток, точно според вашите нужди. Така че винаги имате светлината точно там, където имате нужда. Като обърнете източника на светлина от вас, можете също да създадете индиректно осветление.

 

Почти безкраен живот

Благодарение на LED технологията, лампите имат експлоатационен живот до 100 000 часа. Благодарение на ниското нагряване на светодиодите, няма риск от запалване дори след по-дълги периоди на употреба. Особено полезно, ако заспите с включена лампа.

Лампата за кърмене работи с батерии и е безжична. Следователно може да се използва гъвкаво и няма риск от спъване в лежащи наоколо кабели.

 

Спецификация

2 избираеми нива на яркост

Гъвкаво рамо

Поне 20 часа живот на батерията

Включени батерии

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

Тегло на пратката Цена до офис на Еконт / Спиди Цена до адрес на клиента
0-3 кг. 7.90 лв. 7.90 лв.
3-5 кг. 9.90 лв. 14.90 лв.
5-10 кг. 15.90 лв. 19.90 лв.
10-15 кг. 19.90 лв. 23.90 лв.
15-20 кг. 23.90 лв. 25.90 лв.
20-30 кг. 25.90 лв. 29.90 лв.
30-40 кг. 32.90 лв. 35.90 лв.
40-50 кг. 35.90 лв. 39.90 лв.
над 50 кг. 39.90 лв. 45.90 лв.

Предлагаме доплащане за експресна доставка, в рамките на следващия работен ден, в размер на 3 лв. (за поръчки направени до 12:00 часа)


СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът за достаква е до 2-3 работни дни след обработка на поръчката Поръчки, направени до 15:00 часа се обработват в същия ден (важи за работни дни).
Поръчки, направени след 15:00 часа или по време на официални празници и неработни дни се обработват на следващия работен ден.

След направена поръчка следете редовно e-mail адресът си. При успешна поръчка ще получите потвърдителен e-mail със съдържанието на поръчката си и адресът, на който ще бъде изпратена.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

1. Сумата се заплаща на куриера при получаване на доставката в брой.
2. Сумата се заплаща с банков превод. Срокът на доставката започва да тече след получаване на превода.

Банка: Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG63FINV91501016261396
BIC: FINVBGSF
В полза на: ПИКСИ М ЕООД

При валутни преводи всички разходи по преводът са за сметка на подателят.« назад